Leksands Medeltidsmarknad

HOPPAS VI SES

Hos oss finns det alltid plats för hängivna medeltidare och vikingar som vill bidra till den sköna medeltida stämningen

PLATS PÅ MARKNADEN 


Är du handelsman eller annan aktör som har produkter av god kvalité med historisk anknytning till medel- eller vikingatiden? Är produkterna dessutom tidsenligt förpackade och du själv har historiska kläder plus ett medeltida tält / försäljningsbord. Då låter du som rätt för oss, så skicka in din ansökan direkt. BO I VÅRT LÄGER


Vårt medeltida läger är ett viktigt inslag i marknaden och här välkomnar vi den sanna entusiasten som är klädd i historiska kläder samt har ett seriöst historiskt lägertält. Bor du i vårt läger har du fri entré till marknaden hela helgen, tillgång till ved, toaletter och duschar. Kostnaden för att bo i vårt läger är noll kronor, du behöver bara boka din plats.

ANORDNA EN KURS/ AKTIVITET


Utövar du någon form av hantverk och vill erbjuda våra besökare en kurs eller prova på. Eller har du kanske andra roliga aktiviteter på gång? Då hjälper vi dig att marknadsföra och fylla kursen/ aktiviteten, du behöver bara förse oss med lite information.

VOLONTÄRA


Om du har några timmar över och kan tänka dig att volontära, då finns det gott om uppgifter. Vi erbjuder mat under arbetspasset och fri entré till marknaden under hela helgen. Skicka oss ett mail så får du mer information om tider och uppgifter.