Medverka

Grupper,

Skolklasser, föreningar m fl.

 

Föranmälda skolklasser har alltid gratis entré hos oss och övriga grupper får alltid grupprabatter. Vi kan även hjälpa er tillrätta med bussparkeringar och samordnade måltider om så önskas. Hör av er så kan vi se hur vi gör ert besök så bra som möjligt.

Utställare

 

Är du hantverkare, matförsäljare, handelsman eller någon annan och vill ha en plats på Leksands medeltidsmarknad. Skicka en ansökan, så återkommer vi till dig. Läs gärna information innan du söker. Här finns även priser och annat viktigt. Klicka bara på knappen.

Välgörare

 

Vill du sponsra eller på något annat sätt hjälpa oss i vårt arbete med Leksands medeltidsmarknad? Skicka ett meddelande om vad du vill göra, så kan vi prata om ett samarbete.

Entusiaster

 

Är ni en familj eller liten grupp som vill bo på området i samband med maknaden? Vi vill gärna att ni kommer. Det vi begär är att ni föranmäler er, är klädda i historiska dräkter, har ett historiskt läger och bor på området. Förutom gratis inträde ser vi även till att det finns el på lägerområdet samt ordnar tillgång till toaletter.

Volontärer

 

Skulle du vilja ingå i ett spän-nande projekt som Leksands medeltidsmarknad? Skicka ett meddelande så sätter vi dig i kontakt med vår volontärgrupp. Där får du reda på mer om hur du kan bidra.

Föreningar

 

Tillhör du en historisk förening som håller på med medeltid eller vikingatid? Vi vill gärna att ni kommer och det enda kravet vi har är att ni är seriösa. Om ni föranmäler er och kommer klädda i historiska dräkter har ni alltid fritt inträde. Hjälper ni oss på marknaden kan vi hjälpa er med resebidrag, mat och boende. anmäl ert intresse så kan vi prata detaljer för ert deltagande.